اعضای انجمن حرفه‌ای مجتمع‌های خدماتی و رستوران‌های بین‌راهی استان سمنان انتخاب شدند

معاونت گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از انتخاب اعضای انجمن حرفه‌ای مجتمع‌های خدماتی و رستوران‌های بین‌راهی استان سمنان خبر داد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، مهدی قاسم‌زاده روز دوشنبه 21 آذر 1401 با اعلام این خبر گفت: انتخابات انجمن حرفه‌ای مجتمع‌های خدماتی و رستوران‌های بین‌راهی استان سمنان با حضور بیش از 30 نفر از مدیران مجتمع‌های خدماتی و رستوران‌های بین‌راهی شهرستان‌های استان در محل اداره‌کل برگزار شد.

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: پس از برگزاری انتخابات، مهدی عجم مدیر رستوران بین‌راهی مروارید دامغان، علیرضا یزدی مدیر رستوران بین‌راهی بهاران شاهرود، سمیع الله مظفری مدیر رستوران بین‌راهی چلوجوجه مازندران سرخه، مهدی ابراهیمیان مدیر رستوران بین‌راهی آقای دیزی سمنان، محمدرضا خسروی مدیر رستوران بین‌راهی لاله صحرا میامی و ابوالحسن فولادیان مدیر رستوران بین‌راهی جوجه رشتی سمنان به‌عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره انتخاب شدند.

قاسم‌زاده افزود: ابوالحسن فولادیان مدیر رستوران بین‌راهی جوجه رشتی سمنان و محمدرضا قیومی مدیر رستوران بین‌راهی نخل میاندشت میامی به‌عنوان عضو علی‌البدل برای مدت دو سال برگزیده شدند.

او ادامه داد: ابوالقاسم معصومی مدیر رستوران بین‌راهی همسفر شاهرود، محمدرضا قیومی مدیر رستوران بین‌راهی نخل میاندشت میامی نیز به‌عنوان بازرس انجمن انتخاب شدند.

معاونت گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: این انتخابات با نظارت اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان برگزار شد.

هم‌اکنون در استان سمنان 53 واحد مجتمع و رستوران بین‌راهی فعالیت دارند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14010921863525

برچسب‌ها